Info over de lessen

Inhoud

noten en/of tabs lezen, akkoorden, diverse speeltechnieken, improvisatie

Stijlen

Klassiek, Pop, Blues, Folk (Bluegrass/Celtic), Rock, Jazz, Afro/Caribean/Latin

Niveaus

fase 1: beginners (1-3 jaar les)
fase 2: middelgevorderd (3-6 jaar les)
fase 3: gevorderd (6-9 jaar les)

Doelgroep(en)

leeftijd vanaf 5 jaar tot en met pensioengerechtigd

Lestijden

dinsdag en woensdag
vanaf 15.30 tot avond

Kosten

op verzoek

Locatie

Basisschool Het Spectrum
Florijnstraat 5
2645 Delfgauw

 

 

Ik zit al vanaf mijn 7e op gitaarles bij Andro en ga nog steeds met veel plezier naar de lessen. Elke les is weer anders en we behandelen steeds verschillende stukken. Naast dat ik goed gitaar leer spelen leer ik ook veel over het verhaal achter de muziek.

Bo

Andro is een bevlogen docent die een fantastische visie heeft op muziek en lesgeven en de leerlingen op een fijne manier benaderd.

Marleen (moeder van Abel)

Gitaarlessen van Andro zijn leuk opgebouwd. Kinderen leren gelijk al wat leuke melodietjes en ook al zelfs gafe rocknummers. Andro weet de kinderen geboeid te houden. De jaarlijkse presentatie aan het einde van het gitaarlesjaar is een spektakel met gastmuzikanten!

Jan

Priya gaat de afgelopen vier jaar met veel plezier naar de gitaarlessen in Delfgauw. De sfeer tijdens de lessen vindt ze erg leuk, ze geniet. Ze vindt de lessen vooral ook leerzaam. Het zijn niet alleen gitaarlessen, maar wordt ze ook geïnspireerd door o.a. de verhalen van Andro hoe hij zich heeft ontwikkeld in de muziek. Naast de leerstof is er voldoende ruimte voor eigen inbreng en creativiteit van de leerling. De periodieke terugkoppeling van Andro over de voortgang is altijd weer constructief en stimuleert. 
De jaareinde presentatie is ook een activiteit waar ze naar uitkijkt om aan deel te nemen. Mooi om te zien hoe zoveel mensen bij elkaar komen om naar de voortgang van de kinderen te komen luisteren.

Karan (vader Priya)

De gitaarlessen vind ik erg leuk en ik heb in korte tijd al veel liedjes leren spelen. Je moet je bij gitaar spelen echt focussen en dat is soms lastig met meer kinderen in een les. Meester Andro is echt een rockster want ik vind dat hij heel goed kan rocken en hij kan ook veel trucjes met zijn gitaar; bijvoorbeeld trommelen op zijn gitaar. Hij is heel erg goed, vind ik.

Groetjes Linde

Linde

Andro’s gitaarlessen gaan verder dan alleen gitaar leren spelen. Andro is een zeer bevlogen en enthousiaste docent, die met humor zijn passie voor muziek weet over te brengen. Hij laat je kennis maken met verschillende muziekstijlen en probeert deze op een toegankelijke manier in zijn lessen aan te bieden. Hij leert je luisteren naar de muziek en laat je zelf ‘experimenteren’ om het gevoel voor de muziek te ervaren. Er is ruimte voor improvisatie en eigen inbreng tijdens de lessen. Nooit gedacht dat ik in zo korte tijd zo veel zou kunnen leren over een instrument en hoe het te bespelen.

Christianne

Andro wordt enorm gewaardeerd door zelfs zijn jongste studentjes. Mijn dochter, 10 jaar, vond de aanwezigheid en mening van Andro belangrijker bij haar optreden op school, als die van mama, dat zegt genoeg 🙂
Bedankt Andro voor je hulp en inzet om kinderen op een leuke manier te laten genieten van het maken van muziek

Rebecca